Categories: Sex Hikayeleri

Dayımın Karısı Çok Tatlıydı

Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben Edremit’den Basri. ** yaşındayım. Dayımın ateşli karısıyla fantezilerimize nasıl başladığımızı anlatacağım sizlere. Dayımın karısı Tülin ** yaşlarında kısa boylu ve sarışın. * o kadar da azgın. Aslında *un dekolte giydiği zamanlarda göğüsleri beni aklımı başımdan alıyordu. Her baktığımda da fazlasıyla beni azdırıyordu. Dayım şoför olduğu için ben bazen teyzemle falan *a gidip kalıyordum. O da inadına bana sapık sapık k*uşuyor resmen beni istiyormuş gibi k*uşuyordu. Ben *un bu tahriklerine dayanamayıp * gün * şeyler yapmaya karar vermiştim. Ama *un için evde yalnız kalmamız gerekiyordu. Dayım dışarı çıktığı * gün ben yine teyzemle *a gittim. Aslında o da canı s*ldığı için çağırıyordu bizi.

Gece yine güzel zaman geçirdik ve herkes yattı. Sabah ise teyzem işe gitti. Ben de *az erken uyanmıştım. Yengeme bakayım diye odasına gittim ve kapısı kapalıydı. Kapıyı yavaşça açtım ve yatakta yarı çıplak uzandığını gördüm. *nda sadece kıçının arasına giren kırmızı * kilot, üzerinde de kısa * askılı vardı ve sırtı dayarıya kadar açıktı. Güzel kalçası öylece bana bakıyordu. ben fazla dayanamayıp elimi şortumun içine sokup *a bakarak mastürbasy* yapmaya başladım. S*ra ise zevke gelmeye başlayınca dayanamayıp *un yanına gitmek istedim. *az daha durduktan s*ra gözümü kararttım ve cesaretlenip yanına gitmeye karar verdim. s*ra da soyunup yatağa gittim.

Yavaşça yatağa çıktım ve sertleşmiş aletimi * kalçasının arasına sokup üzerine yattım ve boynunu yavaşça öpmeye başladım. ilk anda uyku sersemi ne olduğunu anlamasa da uyandığında ne yapıyorsun deyip *az ters yapsa da sana dayanamıyorum deyip boynunu öpmeye devam ettim ve * elimle yarrağımı *un amına doğru götürüp dayadım. Kalçasının arasına giren iç çamaşırının yanından amına dayanan yarrağım hafifça içine doğru girmişti. O sırada sadece susmuştu ve ben boynunu ve kulak memelerini yalıyordum. *az daha zorlayınca aletim az daha amına doğru girdi ve ohhh demeye başladı. Artık o da kıvama gelmişti ve s*ra ben sırtından yalayarak aşağıya doğru indim ve kalçasını yalayıp amını okşamaya başladım. O da zevkin tadını çıkarıyordu ve s*ra bana döndü. Bende çamaşırını çıkarıp * elimle amını okşuyor * yandan göğüslerini yalayıp *unla öpüşüyordum. Amı sulanıp iyice zevke gelince o da beni yatırıp bana sakso çekmeye başladı. s*ra k*ağıma oturup beni içine almaya başladı ve o gün neredeyse akşama kadar ara ara s*şerek zevke doyduk. Artık dayımın her gidişi bize fantezi dolu geceler *akıyor.

admin

Recent Posts

Aldatan Kocamdan İntikam!

Merhaba, adım Seda. 38 yaşında, 1.66 boyunda, 1 çocuklu, 18 yıllık evli bir kadınım. Evliliğimizn…

2 ay ago

Lokantacının Oğluna Arabada Götten Verdim

Adım Sevda. Ankara’da yaşamaktayım. Bir bankada çalışıyorum. Normal sıradan bir yaşantım var, işten eve evden…

9 ay ago

Kankamın Escort Sevgilisini Siktim

Geçen ay başıma çılgınca bir olay geldi. Çok yakın arkadaşım işin için de olduğu için…

10 ay ago

Hocam artık avuçlarımdaydı

Ben 18 yaşıda güzel vücutlu ve bi okadarda güzel bi kızım lise sonsınıftayken daha yeni…

1 yıl ago

Cherry’nin Yeni Ayakkabıları

Cherry Adams, yeni bir çift ayakkabıya ihtiyacı olan sırım gibi çekici bir kızıldı. Üç yüz elliden…

2 yıl ago

Olgun kadın

Lois Helmers yalnızdı. Bir erkekle birlikte olmayalı o kadar uzun zaman olmuştu ki, ne zaman olduğunu…

2 yıl ago