Categories: BirebirEşliKomşu

Bu aralar çok ateşliyim söndüren yok


Özellikle son günler de çok fazla azgın bir karıyımdır. Buda siz kıymetli erkeklerin çok hoşuna gittiğini biliyorum. Ben bigün Tire ilçesin de gezerken şunu keşfettim. Çok sıcak hava olduğun da bile insanı yormuyor ve tam tersine özel dakikalar geçirmek için görkemli bölgelerden bir tanesi. Üstüne çok sakin ve sessizdi. Hatta buraya taşınmayı bile düşünmedim değil. Şimdi cinsellik hikayesini şu demek oluyor ki benim başımdan geçen tecrübemi anlatmak istiyorum. Yatak arkadaşı arıyorum diyen bir adamın araması ile biraz tuhaf laf olarak karşıladım ve mutlu olmadan duramadım. benimle nere de özel bigün geçirmek ve mutluluktan uçmak istersin. Imgesel bile güzel demesi ile mevzuşmamış şu şekil de renklenmişti: Sizi numarası arıyorum olarak bulduğum da gerçekten de sevindim ve gerçek bir kadın bulunmadığınızı düşünmüştüm.

Kısacası ilandaki fotoğrafların sen olmadığını ve güzel arıyorum GSM telefonunun sen olmadığını düşünmüştüm fakat neyse biz bence senin evine geçelim mi? Aynen ya bu daha iyi olur. Eğlence artık yeni başlıyor ve zevkini çıkarırken ferah bir nefes alarak nefes almadan birbirimizin dudaklarına yapışalım. Hadi artık, oh, ah sesleri gelsin ve tahrik olmanın en güzel anlarına uçmak isterim. Süpersin yaşamım, o dolgun göğüslerin için neler yapmazdım ki bir bilsen, işte karşında duruyor onlara her istediğini rahatça yapabilirsin. Daha durmanı istemiyorum ve ilerleyerek birbirimizi boşaltmaya ne dersin? Çok eğlenceli olur derim.

Artık konuşmamız dudak, dudağa yapışarak son bulmuştu. Göğüslerimi tam da dediği benzer biçimde sıktırarak önce kendinden geçmeye başladı. Hemen nasıl bir fantezisi var ise elini götümün deliklerine sokarak birden zıplamamı sağladı. Yatakta yanlama yattım ve bacaklarımın ikisi de üst üste birleşikte benim şeklim gibi arkamdan geldi ve yatağa soyunarak oturmuştu. O hal de her yerimi öpe, öpe, koklaya, koklaya, seve, seve, yalaya, yalaya, ( heleki göğüslerimi ) sıka, sıka soymaya başladı. Sonrasında da arka deliğime o şekil de soktu ve nasıl bir acıma ile başlayıp zevke dönüştüğünü buradan tüm okurlar bilir.

Zevk alırken ben büyük bir coşku ile hadi erkeğim devam et ve daha fazla inlet bu hatunu diyordum. Olgun kadın arıyorum ve senin de genç olup tecrübelerinin olgun olması beni tahrik etmesinden bile ötelere getiriyor. Güzelliklerin oluşu kat, kat daha da tatminkar olması gerekmektedir diye düşüncelerimizin koyulaşmasını sağlamıştı. 20 yaş kadın benzer biçimde azgınlığım git, gide artarak beni kucağına alarak öpüştük, seviştik ve kucak dansı ile birden bir itekledim. Tabii hangi cesaretle yapmış olduysam ben de anlayamadım. Direk penisini içime daha da sokmaya çalışarak çatır, çutur girmeye başladı. Iyi mi oldu demeden içim de bir sıcaklık hissettim. Ama iyi ki de içime vajinama kondomsuz olarak girebilirsin demiştim. Yoksa işimiz şaşırtıcı ve hayret verici bir şekil de zor olacaktı.

Kısacası daha fazla özetlemek gerekirse beni fanteziden fanteziye sürükledi ve ben de kucak dansı sonrası toplam on dakika karşısında bazı şeylere striptiz yaparak resmen kendi penisi ile oynayarak ikinci boşalmasın da yardımcı oldum. öteki orgazm olması ise içimde gerçekleşmişti. Sonrasında da benimle ilgilenmeye ve ben de sizlerle derken en keyifli anlamış olurı birliktelikler ile geçirebiliriz. Tamamı yalnız sizler için gerçekleşecektir. Haydi, o hal de durmak yok ve tüm içtenlik ile yaklaşmak isterim. Gecenin sonun da ise beni Selçuk ilçesine bırakarak güle, güle ayrılmıştık. Günleri daha da renkli yapmak için ve bu günden daha iyi bir geçirebiliriz.

admin

Recent Posts

Aldatan Kocamdan İntikam!

Merhaba, adım Seda. 38 yaşında, 1.66 boyunda, 1 çocuklu, 18 yıllık evli bir kadınım. Evliliğimizn…

1 ay ago

Lokantacının Oğluna Arabada Götten Verdim

Adım Sevda. Ankara’da yaşamaktayım. Bir bankada çalışıyorum. Normal sıradan bir yaşantım var, işten eve evden…

8 ay ago

Kankamın Escort Sevgilisini Siktim

Geçen ay başıma çılgınca bir olay geldi. Çok yakın arkadaşım işin için de olduğu için…

10 ay ago

Hocam artık avuçlarımdaydı

Ben 18 yaşıda güzel vücutlu ve bi okadarda güzel bi kızım lise sonsınıftayken daha yeni…

1 yıl ago

Cherry’nin Yeni Ayakkabıları

Cherry Adams, yeni bir çift ayakkabıya ihtiyacı olan sırım gibi çekici bir kızıldı. Üç yüz elliden…

2 yıl ago

Olgun kadın

Lois Helmers yalnızdı. Bir erkekle birlikte olmayalı o kadar uzun zaman olmuştu ki, ne zaman olduğunu…

2 yıl ago